ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.9.2016 | 15:03

Διαιτα

Εχω χασει 3 κιλα σε μια βδομαδα, ειναι πολλα ή λιγα;
3
 
 
 
 
σχόλια
Το μόνο που μπορω να σου πω ειναι πως λιγα δεν ειναι σε καμια περιπτωση, αν και οπως ειπαν και αλλοι ειναι πιθανον να ειναι απλως υγρα κλπ.Αν εχεις πολυ περιττο βαρος τοτε θα χανεις ευκολα για λιγο ακομα. Οσο πλησιαζεις στο ιδανικο θα γινεται ολο και πιο δυσκολο. Να θυμασαι οτι η απωλεια βαρους και η διατηρηση ενος ιδανικου βαρους ειναι μαραθωνιος και οχι κατοσταρι, αρα αν θες να διατηρησεις οποιο σωμα αποκτησεις, πρεπει οπωσδηποτε να επικεντρωθεις στην υγιεινη διατροφη και την ασκηση, και οχι τοσο στο ποσο βαρος χανεις ανα εβδομαδα. Μπορει να κολλησεις και για ολοκληρες εβδομαδες, αλλα οσο τρως υγιεινα και ασκεισαι, μην ανησυχεις για τιποτα.
Η ερώτησή σου θα έπρεπε να απευθύνεται σε επαγγελματία διαιτολόγο όχι σε forum όπου ο καθένας μας γράφει το μακρύ του και το κοντό του, χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν μας. Η απάντηση που θα σου έδινα είναι ότι εξαρτάται από το βάρος σου. Εάν ζυγίζεις πάνω από 100 κιλά πιστεύω ότι είναι οκ. Αν όμως είσαι 60 ή 70 είναι μεγάλη απόκλιση. Όλες οι δίαιτες εξάλλου μας λένε ότι το σημαντικό είναι να χάνεις βάρος αργά και σταθερά για να μπορέσεις να διατηρήσεις το αποτέλεσμα. Σου εύχομαι καλή επιτυχία και πέρα από την εμφάνιση να βάζεις σε πρώτη προτεραιότητα την υγεία σου!
Να προσθέσω ότι εξαρτάται κι από πού ξεκινάς...Αν είσαι υπέρβαρος και δεν κάνεις απλά διατροφή για να πέσεις 4-5 κιλάκια, τα 3 κιλά την εβδομάδα, εφόσον μπεις σε πρόγραμμα, ίσως είναι και κάτι το αναμενόμενο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ