ΣΙΝΕΜΑ

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΠΡΟΣΕΧΩΣ (Από 16-05)

Βασιλιάδες του Κόσμου
Los Reyes del Mundo

Σινεφίλ 2022 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Λάουρα Μόρα Oρτέγκα
Πρωταγωνιστούν: Κάρλος Αντρές Καστανίεντα, Ντέιβιντσον Φλόρες, Kρίστιαν Ντέιβιντ Ντουκέ
Ο Ρα, ένας έφηβος που ξέρει τους δρόμους του Μεντεγίν σαν την παλάμη του, παίρνει επιτέλους στα χέρια του ένα πολυαναμενόμενο γράμμα. Η κυβέρνηση της Κολομβίας του έχει στείλει ένα πιστοποιητικό που κατοχυρώνει το ιδιοκτησιακό του δικαίωμα  στη γη των προγόνων του, την οποία είχαν υφαρπάξει παραστρατιωτικές ομάδες από την οικογένειά του δεκαετίες νωρίτερα.

Kλείδωσες; Οι Άγνωστοι
The Strangers: Chapter 1

Τρόμου 2024 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Ρένι Χάρλιν
Πρωταγωνιστούν: Μάντλεν Πετς, Ρέιτσελ Σέντον, Ρίτσαρντ Μπρέικ
Νεαρό ζευγάρι κάνει ένα μεγάλο road trip σε όλη τη χώρα, προκειμένου να κάνει μια νέα αρχή. Ένα βράδυ είναι αναγκασμένοι να διανυκτερεύσουν σε ένα απομονωμένο AirBnb στο Όρεγκον. Μια νύχτα τρόμου ενάντια σε 3 μασκοφόρους αγνώστους μόλις ξεκίνησε.

Η Άκρη του Νήματος
Damaged

Αστυνομική 2024 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Τέρι ΜακΝτόνα
Πρωταγωνιστούν: Σάμιουελ Τζάκσον, Βενσάν Κασέλ, Λόρα Χάντοκ
Ντετέκτιβ της αστυνομίας του Σικάγο λαμβάνει μια κλήση ότι ένας κατά συρροή δολοφόνος εμφανίστηκε στη Σκωτία. Οι σκηνές του εγκλήματος ταιριάζουν με εκείνες των ανεξιχνίαστων δολοφονιών που χρονολογούνται εννέα χρόνια πριν, όταν πέντε γυναίκες που δολοφονήθηκαν βάναυσα στην πόλη του.

Η Πόλη της Ασφάλτου
Asphalt City

Θρίλερ 2023 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Ζαν-Στεφάν Σοβέρ
Πρωταγωνιστούν: Τάι Σέρινταν, Σον Πεν, Μάικλ Πιτ
Ένας  νεοσύλλεκτος διασώστης ανακαλύπτει από πρώτο χέρι το χάος και το δέος ενός επαγγέλματος που κινείται ανάμεσα στον τρόμο και τον σπαραγμό.

Πολύδροσο

Σινεφίλ 2023 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Βούλγαρης
Πρωταγωνιστούν: Σοφία Κόκκαλη, Βίκυ Καγιά, Έλσα Ζάρρη
Η Σοφία, η κόρη, επιστρέφει στο Πολύδροσο για να φροντίσει τη Σοφία, την μητέρα της. Στη γειτονιά που μεγάλωσε την περιμένουν όλοι οι λόγοι που την έκαναν κάποτε να θέλει να φύγει. Το Πολύδροσο είναι ένα απομονωμένο προάστιο και οι Σοφίες περνάνε τις μερες τους σκοντάφτοντας σε φαντάσματα του παρελθόντος.
ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ